Csapatépítés

Vállaljuk céges csapatok indoor csapatépítő feladatainak lebonyolítását. A szobarendszerből való kijutáshoz erős együttműködésre és közös gondolkodásra van szükség.  A szabadulós játék segíti a csapatmunkát és javítja a csapaton belüli kommunikációt. A játék kulcsa lehet a hétköznapokat beárnyékoló feszültségek megszüntetésének is. A feladatokat a határidőre leginkább a jól együtt dolgozó csapatok tudják megoldani, így a körülbelül egy órás szabadulós játék összekovácsolja a csapat tagjait.  
Szabadulós csapatépítés akár 36 fő részére egyidőben történő játékokkal megszervezhető, de ennél nagyobb létszámot is tudunk fogadni. Igényesen kialakított várónkban illetve Drink bárunkban kényelmesen helyet tudtok foglalni, itt különféle frissítőket és kézműves söröket szolgálunk fel valamint hot-dogokat készítünk, de előzetes egyeztetés alapján bármilyen cateringel tudunk készülni. Csapatépítéseket vállalunk a nyitvatartási időn kívül is! 

Küldj e-mail most: info@locked.hu

Mozgatható Pályás Csapatépítés

Vállaljuk a több napos, nagy létszámú Céges rendezvényekre való kitelepülést mobil pályánkkal melyben változatos logikai és ügyességi feladatok várnak megoldásra. 
Mobil pályánk alkalmas rendezvényekre és fesztiválokra való kitelepülésre ahol folyamatos jelenlétet tudunk biztosítani. Pályánk a Sziget-en is nagy népszerűségnek örvendett. 
Egyedi kérdésekkel, ajánlatkérésekkel kapcsolatban e-mailben bővebb felvilágosítást adunk!