A Szerencsekerék megérkezett!

Minden csapatnak a játékuk után lehetősége lesz az új Szerencsekerekünkkel próbára tenni a szerencséjét. Pörgessetek egy jó nagyot a keréken, és próbáljatok minél nagyobb kedvezményt megszerezni a következő játékotokra.

 2021. jan. 31. 20:50:22

Minden csapatnak a játékuk után lehetősége lesz az új Szerencsekerekünkkel próbára tenni a szerencséjét. Pörgessetek egy jó nagyot a keréken, és próbáljatok minél nagyobb kedvezményt megszerezni a következő játékotokra. Vajon megnyeritek a hihetetlen 100%-os kedvezményt?! Ez csak a kezeteken és a szerencsén múlik majd!

 

A játékotok után kezdődik a ráadás móka!  A játékmester egy pörgetésre fogja invitálni csapatotok legszerencsésebb tagját. A szabályok egyszerűek: Pörgesd meg jól a kereket, hogy legalább egyszer körbe forduljon. Ha a kerék megállt, a külső köríven található mezők egyikét fogja mutatni a fent elhelyezett nyíl. Ez lehet egy meghatározott értékű kedvezmény – amit máris felhasználhattok a következő játékotokra – vagy a speciális „Újrapörgetés” mező. Ha ezt pörgetitek, akkor értelemszerűen szükség lesz egy második pörgetésre, hogy kiderüljön mi is lesz a végső nyereményetek. A második pörgetésnél a belső körív mezőit kell figyelemebe venni. Itt már komoly tétje lesz a játéknak: vagy a „nem nyert” mezőre juttok, vagy a létező legnagyobb kedvezményeink egyikét fogjátok kipörgetni, amik között ott szerepel az ingyen játék lehetősége is!


A kipörgetett kedvezményt akár aznap felhasználhatjátok a következő játékotokra (a szabad helyek függvényében) vagy a játékmestereink segítségével kiállított kedvezménykártyán szereplő dátumig, de legfeljebb a pörgetést követő 7 napon belüli időszakra foglalhattok játékot amire a kedvezmény összegét jóváírjuk. A kapott kedvezmény csak online beváltva érvényes és más kedvezményekkel nem kombinálható, már létező foglalásra nem használható fel, valamint 7 nap után érvényességét veszti. A Szerencsekerék Akció visszavonásig érvényes. További információkért bátran fordulj játékmestereinkhez!

 

Ne habozzatok! Foglaljatok és pörgessetek!!!