Születésnap, Rendezvényterem, Osztálykirándulás - Fedezd fel a Kiváló Szabadulószobák Világát


Fedezd fel a Kiváló Szabadulószobák Világát az AROOM és a Locked Room Segítségével!

A vállalati csapatépítések és baráti összejövetelek során mindig fontos, hogy egyedi, izgalmas és minőségi programokat találjunk. Az AROOM és a Locked Room szabadulószobái nemcsak Magyarországon, de nemzetközi szinten is elismertek. Kiváló hírnevünk és professzionális szolgáltatásaink garantálják, hogy minden látogatónk felejthetetlen élményben részesüljön.

Miért Válassz Minket?

 1. Kiváló Hírnév és Értékelések. Az AROOM és a Locked Room számos díjat és elismerést kapott a szabadulószoba iparágban. Innovatív szobáink és kreatív történeteink révén a legjobb szórakozást nyújtjuk látogatóinknak.

 2. Profi Szobák és Magas Minőség. Szobáinkat profi tervezők és játékvezetők alakítják ki, biztosítva a legmagasabb színvonalat és minőséget. Minden részlet gondosan megtervezett, hogy a játékosok teljes mértékben elmerülhessenek a történetekben és kihívásokban.

 3. Biztonságos és Elismert. A biztonság elsődleges fontosságú számunkra. Minden szobánk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, így a játékosok biztonságban élvezhetik a kalandot. Emellett számos szakmai elismerést kaptunk a biztonság és a szolgáltatás minősége terén.

 4. Kiváló Színvonalú Játékvezetés. Tapasztalt játékvezetőink mindig készen állnak arra, hogy segítsenek a játékosoknak, és biztosítsák, hogy mindenki a legjobb élményt kapja. Játékvezetőink barátságosak, profi hozzáállásúak és jól képzettek.

Extra Szolgáltatásaink

 • Ingyen Kávé. A látogatók ingyen kávéval frissíthetik fel magukat a játék előtt vagy után.

 • Üdítő Csomagok. Lehetőség van különböző üdítő csomagok vásárlására, hogy a játék még kellemesebb legyen.

 • Privát Terem Foglalás. Ha szeretnéd, privát termet is foglalhatsz a szabadulószoba utáni idősávra, ahol zavartalanul tölthettek el nálunk időt barátaiddal vagy kollégáiddal.

 • Exkluzív Helyszín Bérlés. Akár az egész helyszínt is kizárólagosan lefoglalhatjátok, hogy teljes mértékben a tiétek legyen a tér a játék idejére.

Osztálykirándulás - Sikerélmény minden iskolásnak! 

 • Akció, kaland, izgalmas kihívás és felejthetetlen élmények! A Locked Room és AROOM szabadulószobái garantált szórakozást és sikerélményt ígérnek az egész osztálynak.
 • 14 lenyűgöző szabadulószobában várjuk a diákokat, ahol párhuzamosan több csapat egyszerre is tud játszani. Összesen akár 100 iskolást is vendégül tudunk látni, egy időben. A kísérő pedagógusok pedig ingyen játszhatnak
 • Egy órás játékos próbatétel minden iskolás számára! Hosszabb programot szeretnél? Akár szobacserékkel is kipróbálhatjátok pályáinkat, így az első játék után, a csapatok kis szünetet tartva, még egy kalandjátékon vehetnek részt.
 • Osztálykirándulás esetén PER FŐ alapú kedvezményes játéklehetőséget biztosítunk. A pedagógusoknak nem kell fizetniük. Nagy létszám esetén a nyitvatartásunktól eltérő, délelőtti játéklehetőség is szervezhető.

Rendezvénytermünk – Tökéletes Helyszín Privát Eseményekre

Rendezvénytermünk remek helyszíne a privát eseményeknek, legyen szó kisebb csapatépítőkről, születésnapokról vagy leánybúcsúkról. A terem felszereltsége magában foglalja:

 • Vízzel és Kávégéppel – frissítő italok állnak rendelkezésre a nap folyamán.
 • Feltöltött Minibár – válogatott üdítők és snackek várják a vendégeket.
 • Nagy TV és Retro Játékgépek – ezek az eszközök fokozzák az élményt és szórakoztatják a résztvevőket.
 • Privát WC – a maximális kényelem érdekében.
 • Extra Szolgáltatások – külön kérésre további szolgáltatások is igénybe vehetők.

Rendezvénytermünket már egy játék foglalása mellé is igényelheted kedvező áron. Foglald le legújabb szobánkat, a Dream House-t, és válaszd mellé különtermünket kedvezményes áron!

Kérj ajánlatot most a lenti form segítségével! Gyorsan válaszolunk! 

Az AROOM és a Locked Room tökéletes választás céges csapatépítésekhez, baráti társaságoknak vagy bármilyen különleges alkalomra. Kiváló hírnevünk, magas minőségű szobáink és profi játékvezetésünk révén garantált a felejthetetlen élmény. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, foglalj még ma!

Lépj velünk kapcsolatba, és fedezd fel a szabadulószobák varázslatos világát!

Csapatépítés, Születésnap, Lánybúcsú, Osztálykirándulás

Garantált sikerélmény az egész csapatnak! Minőségi kialakítás és profi szervezés. Fantasztikus játékélmény 14 szabadulószobában. Lenyűgöző játékmenet és realisztikus helyszínek. Élmény minden korosztálynak, már 6 éves kortól. Játék és rendezvény csomagba foglalva, kedvezményes áron! Válaszd Budapest elsőszámú szabadulószobáit, ahol az éményre garanciát vállalunk! További kérdésed van? Hívd rendezvényszervező kollégánkat: +36307199034

Ők már kiszabadultak tőlünk


Most rajtatok a sor! Vegyetek részt egy felejthetetlen csapatépítő programon, Budapest legjobban értékelt szabadulószobáiban!

Csapatépítés és Rendezvény - Gyors Árajánlatkérés


Kérjük töltsd ki az alábbi néhány adatot, hogy minél pontosabb árat adhassunk! További kérdés esetén pedig keresd rendezvényszervező kollégánkat a +36307199034 -as számon!