Büszkén jelentjük be - ELINDULT A LIVE!

Köszönjük a nagy sok érdeklődést és a rengeteg pozitív visszajelzést amit tőletek kaptunk. Mindezek erdeményeként megszületett a LIVE VIDEO SZABADULÓSZOBA. Már foglalható az egyik legnépszerűbb szobánk a MOTEL! BEVEZETŐ KEDVEZMÉNNYEL!

 2020. ápr. 25. 19:35:46

Köszönjük a nagy sok érdeklődést és a rengeteg pozitív visszajelzést amit tőletek kaptunk. Mindezek erdeményeként megszületett a LIVE VIDEO SZABADULÓSZOBA. Már foglalható az egyik legnépszerűbb szobánk a MOTEL! 

Online kalandok a karantén korában! 

Üdvözlünk minden egyes Locked Room fant! Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki közületek már rojtosra játszotta az összes otthoni társasjátékát, bepótolta az összes sorozatot, kiolvasta a Rejtő könyveket újra. 
Már öt hete hogy, be kellett zárnunk játéktereinket, ám nem csüggedtünk mi sem, hanem kitaláltuk, hogy hogyan is tudnánk titeket szórakoztatni a legbiztonságosabban, azaz úgy, hogy soha nem hagyjátok el a kanapétokat! 
Örömmel jelentjük, hogy elsőkként mi is átalakítottuk pár szobánkat arra, hogy neten is tudjátok őket játszani. A Locked Room Budapest ezennel megnyitja első ONLINE SZABADULÓ SZOBÁIT.
Mit jelent ez? 
- Ugyanaz a játékmenet, azaz 60 percetek van arra hogy megoldjátok a feladatokat.
- A játékmestert irányítva járhatjátok körbe a szobát és utasíthatjátok, hogy mit csináljon.
- Online leltárban mindent alaposan szemre vehettek, amit a játékmester a szobákban talál. 
Mire van szükségetek? 
- Egy laptopra, vagy egy tabletre, de akár okostelefonon is játszhattok.
- Internet kapcsolatra.
- Ingyenesen letölthető ZOOM programra.
Vége tehát a várakozásnak, ha te is imádod a szabaduló szobákat, ha te is unod a banánt már otthon, akkor nincs más dolgod csak szedd össze a bandát, foglalj időpontot a locked oldalán, jelentkezzetek be, és indulhat is a közös online kaland! 
Fokozatosan alakítjuk át a legjobb játékainkat, hogy online kompatibilisek legyenek, legelőször a közönségkedvenceket tettü tesszük elérhetővé, elsőként az egyik legnépszerűbb játékunk a MOTEL szabadulószoba vált online is játszhatóvá. 
A játék bevezető ára: 
2-3 játékosnak: 9.990 HUF /csapat
4-6 játékosnak 11.990 HUF / csapat
Most 20% kedvezménnyel foglalhatod első online játékodat, használd a LIVE20 promókódot a kupon mezőben! 
(A kedvezmény az első live játékotokra és visszavonásig érvényes)
Nincs más dolgod, csak foglalj online, és szedd össze a csapatod!
Online Szabaduló Szoba - Sokkal jobb, mint gondolnád! 
Legkiválóbb tisztelettel, 
A Locked Room Csapata