Évindító szabadulószoba akció a locked.hu-n!

Játssz Budapest legmenőbb szabadulószobáiban kedvezményesen, hétfő ás csütörtök között! Keresd az AJÁNLAT megjelölésű játékokat!

 2024. febr. 13. 13:46:57

Le kéne dolgozni a bejglit, de a konditermek fullon vannak?

A szabadulószobázás talán a legizgalmasabb módja, hogy megmozgassátok magatokat a karácsonyi habzsi-dőzsi után.
Ki ne szeretné az izgalmat, főleg ha olcsóbban juthat hozzá? Szuper ajánlatokkal várunk mindkét helyszínünkön titeket a borongós, esős hétköznapokon. A "NEWYEAR" kóddal most 15% kedvezmény jár a Kalózhajó, Metró, Zodiákus gyilkos és a Bunkerheist játékokra egész januárban. A kedvezményes játékok között minden tematika megtalálható, ami kicsiknek és nagyoknak is tökéletes lehet. A kalózok világa garantáltan elvarázsol kincskeresés közben egy élethű hajó belsejében. Nem csak tematikában lehet vonzó ez a szoba a családoknak és a kezdő szabadulóknak, hiszen az egyik legkönnyebb szobáink közé tartozik a maga 10/6-os nehézségével. A bevállalósabbak megmenthetik Budapest lakosait egy terrortámadástól a 10/8-as haladó szintű metró szobában. Sokan kérdezik, hogy valóban egy igazi metró található-e bent a helységben. Erről a kérdésről nem rántjuk le a leplet, gyertek el és derítsétek ki magatok! Ha  meg tudjátok fejteni a zodiákus gyilkos rejtélyét és akár egy titkos földalatti bunker rendszerébe betörni sem jelent problémát, itt a helyetek! A két játék nehézsége nagyban különbözik egymástól, akárcsak a tematika. A Zodiákus gyilkos nem csak az asztrológia szerelmeseinek lehet tökéletes. A kezdő szabadulók itt is bátran kipróbálhatják magukat az összes szobánk kipróbálása előtt. Legvégén a Bunkerheist lesz a hab a tortán, ami a legnehezebb szobánk. 10/9 a nehézsége, de biztosan 10/10 barátodnak fogod ajánlani. Versenyre épült, hogy aztán később a tapasztaltabb játékosok megmérettessék magukat rajta. Vállaljátok ezt a kihívást? Várunk sok szeretettel!


Ha az eső kedveteket szegné és legszívesebben csak bekuckóznátok otthon, vásároljátok meg a legújabb szabadulószoba társast, a Múzeum Robbery-t, hogy az otthon melegéből éljétek át a szabadulás izgalmát.

A kedvezmény csak hétfő és csütörtök között vehető igénybe előzetes online foglalás esetén a NEWYEAR kóddal. 

Szeretettel várunk szabadulószobáinkban, Budapest legszélesebb játékkínálatával.

Foglalj most! ITT!