Gyerekekre hangolt szabadulós élmények

Gyereknapi hétvége az AROOM szabadulószobákban! Felejthetetlen élmények, családbarát árak!

 2024. máj. 23. 10:15:23

Gyereknapi Hétvége az AROOM Szabadulószobákban! Felejthetetlen Élmények Családoknak és Fiataloknak!

Kedves Szülők és Gyerekek!

Közeleg a gyereknap, és az AROOM szabadulószobák izgalmas kalandokkal várják a családokat és a fiatalokat ezen a különleges hétvégén! Ha szeretnétek egy igazán különleges élménnyel megünnepelni ezt a napot, akkor látogassatok el hozzánk május utolsó hétvégéjén, ahol felejthetetlen élményekkel és családbarát árakkal várunk mindenkit!

Izgalmas Kalandok Kicsiknek és Nagyoknak

Az AROOM szabadulószobákban különleges játékokkal készülünk, melyek kifejezetten ajánlottak minden korosztály számára. Gyermekeitek most igazi nyomozókká válhatnak, miközben izgalmas talányokat oldanak meg és rejtélyeket fejtenek meg. A játékok úgy vannak kialakítva, hogy már az iskoláskorú gyerekek is teljes mértékben részt tudnak venni bennük.

Csapatmunka és Szórakozás

A szabadulószobák remek lehetőséget nyújtanak a csapatépítő szórakozásra. A gyerekeknek nem lesz szükségük lexikális tudásra, hiszen itt inkább a talányosságra, a jó megfigyelőkészségre és az összpontosításra lesz szükség. A feladatokat csak csapatmunkával lehet megoldani, így a gyerekek megtanulják, hogyan dolgozzanak együtt hatékonyan és hogyan használják ki egymás erősségeit.

Családbarát Élmények

Az AROOM szabadulószobák családbarát környezetet biztosítanak, ahol a szülők és gyerekek együtt élhetik át az izgalmakat. A feladatok úgy vannak kialakítva, hogy mindenki számára élvezetesek legyenek, így az egész család részt vehet a kalandokban és közös élményeket szerezhet.

Várunk Benneteket!

Ne hagyjátok ki ezt a különleges lehetőséget, hogy egy emlékezetes gyereknapi hétvégét töltsünk együtt! Látogassatok el az AROOM szabadulószobákba május utolsó hétvégéjén, és élvezzétek a felejthetetlen élményeket és a családbarát árakat. Várjuk a gyerekeket, családokat és fiatalokat egyaránt!

Foglaljatok időpontot most, és készüljetek egy izgalmas kalandra az AROOM szabadulószobákban!

AROOM Szabadulószobák - Az Élmények Otthona

Cím: 1061 Király u 14
Telefonszám: 061 200 3473
Foglalás: www.locked.hu

Várunk mindenkit szeretettel, hogy együtt ünnepeljük a gyereknapot egy különleges és izgalmas kalanddal!