Iskolakezdési Akció!

Legyen még izgalmasabb a Szeptember és a suilkezdés!

 2024. febr. 13. 13:46:16

Véget ért a nyár, a nyaralás is messze szállt, de a móka nem áll meg nálunk. Kuponokkal és izgalmasabbnál izgalmasabb nyereményjátékokkal várunk titeket Budapest legjobb szabadulószobáiban, a Locked Room-ba és az Aroomba!
Hagyd, hogy elkalauzoljunk, vagy inkább elkalózkodjunk téged egy mesés hajós kalandra, vagy akár legyél te az, aki megmenti az emberiséget a zombiktól! A krimik világa vonzana inkább? Tökéletes választás lehet neked a Sorozatgyilkos vagy akár a Zodiákus gyilkos szobánk! Kisgyermekekkel érkezel? A mindenki által szeretett és ismert klasszikus Szellemkastély a legújabb játékunk, amiben megfejthetitek az ódon kastély évszázadok óta rejtegetett titkát. Remek családi szórakozás, de ha inkább a haverokkal jönnél és még az iskolapadot koptatod, gyere 20% kedvezménnyel hétfőtől csütörtökig az érvényes diákigazolványod felmutatásával! Bármelyik szobánk mellett is döntesz, az izgalmas hang és fényhatások által garantáltan le fog esni az állad!
„Párosával minden könnyebb” tartja a mondás. Vajon igaz ez a szabadulásra is? Gyertek és derítsétek ki együtt pároddal, mennyire tudtok csapatban dolgozni és használjátok a COUPLE kódunkat szeptemberben is 2500 forint kedvezményért!
Már nem is olyan nehéz visszarázódni az őszbe, ugye? 
Várunk mindenkit sok szeretettel a hét minden napján!

Figyelem!
A STUDENT és COUPLE kedvezményünk csak hétfőtől csütörtökig érvényes, továbbá a kedvezmények nem vonhatóak össze!