Itt a tavasz, ideje szabadulni!

A madárcsicsergős napokon mindenkinek több kedve van programot szervezni, ebben a cikkben pedig összeszedtük nektek, miért is jó tavasszal ellátogatni hozzánk, főleg ha még diákok is vagytok!

 2023. máj. 22. 15:35:31

A madárcsicsergős napokon mindenkinek több kedve van programot szervezni, ebben a cikkben pedig összeszedtük nektek, miért is jó tavasszal ellátogatni hozzánk, főleg ha még diákok is vagytok!

 

  1. Kiszámíthatatlan az időjárás, de szobáinkban mindig jó az idő. Eshet az eső, fújhat a szél, az összes játék fedett pályákon zajlik, ami megkönnyíti a tervezést, ha programot terveztek családdal, barátokkal.
  2. Az iskolakezdés több stresszt hozhat a diákok életébe, ezt pedig érdemes minél kreatívabb módokon levezetni. A 60 perces szabadulás közben garantáltan csak a játékra fogsz figyelni, hiszen az adrenalin-löket képes erre az időre elfeledtetni mindent, ami éppen nyomja lelked. A student15 kuponnal most ez azt élményt 15% kedvezménnyel élheted át!*
  3. Csodás közösségi élmény tud nyújtani, ha az egyik szeminárium után közös programot szerveztek a barátokkal és megnézitek, vajon hogyan dolgoztok csapatban, ha nem beadandóról van szó.
  4. Csiszoljátok a memóriátokat, mielőtt fejest ugrotok a vizsgaidőszakba! “Gyakorlás teszi a mestert” tartja a mondás. A logikai feladatok garantáltan megmozgatják az agytekervényeket annyira, hogy a későbbi megmérettetésekre már könnyebb lesz a készülés.
  5. Talán a legizgalmasabb módja, hogy játék közben is produktívnak érezzétek magatokat. Sok nyomás nehezedik a mai diákokra. Te is azt érzed, hogy sokszor beszippant a rohanó világ és nincsen időd pihenni? A szabadulás egy kalanddal teli módja a produktív pihenésnek. Észre se veszed, mennyi előnye van, ha nálunk játszol.

  • +1 diákigazolványod felmutatásával most 15% kedvezményben részesülhetsz hétfőtől csütörtökig, vagy foglalj online a STUDENT15 kuponkóddal.  

Az AROOM és Locked Room Budapest legizgalmasabb szobáival és folyamatos kedvezményekkel vár a hét minden napján! Játssz Budapest legjoibb szabadulószobáiban és foglalj most! 

footer