Kedves Játékosaink! Sajnálattal tudatjuk veletek, hogy közös biztonságunk érdekében a Locked Room is határozatlan időre zárva tart

Ez egy olyan megelőző intézkedés, amelyet mindannyiunk biztonságának érdekében hoztunk meg. Bízunk benne, hogy minél előbb újra találkozhatunk. Addig is vigyázzatok magatokra!

 2024. febr. 13. 13:33:17

Kedves Vendégeink!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Benneteket, hogy a koronavírus járvány terjedésének lassítása érdekében a Locked Room Budapest és az AROOM ideiglenesen, előre nem látható időre bezárja kapuit.

Az elmúlt időszakban megtettük a szükséges higiéniai óvintézkedéseket, maximálisan szem előtt tartva a játékosaink és a munkatársaink egészségének védelmét. A globális összefogás, a társadalmi szerepvállalás a járvány terjedésének csökkentése érdekében elengedhetetlen. Ezt szem előtt tartva és mivel felelősen szeretnénk dönteni, nullára kell csökkentenünk a kockátatot. Bízva abban, hogy mihamarabb újranyithatunk, most bezárunk.

Reméljük, hogy hamarosan arról tájékoztathatunk majd, hogy túl vagyunk a járvány nehezén és újra indíthatjuk a stoppert.

A megvásárolt ajándékutalványok természetesen nem vesznek el, tekintettel a helyzetre azokat meghosszabbítjuk!

Megértéseteket és együttműködéseteket köszönjük!

Vigyázzatok magatokra és egymásra!

A Locked Room Csapata