Lepd meg szeretteidet igazi élményajándékkal!

Karácsonyi ajándékutalvány és ajándékbox akció. Vedd meg most!

 2024. febr. 13. 13:44:48

Lepd meg szeretteidet igazi élményajándékkal!

Karácsonyi ajándékutalvány akció a Locked Roomban

 

Újra elérkezett az év legjobban várt ünnepe, a karácsony! Ilyenkor a szeretet uralja minden lépésünket, a családé és barátainké az összes időnk… Már amikor nem a vásárláson jár az eszünk. Bár a karácsony a meghittség és a békesség ünnepe, az ajándékozás sok embernek okoz felesleges feszültséget az adventi időszakban. Akármennyire is ismerjük szeretteinket, nehéz olyan ajándékot választanunk, amely hasznos és egyben boldogságot is okoz. Így hát ahelyett, hogy indokolatlanul stresszelünk azon, hogy milyen tárgyi ajándékkal lepjük meg a hozzánk közel állókat, ajándékozzunk felejthetetlen élményt! És mi más lenne tökéletesebb választás az egész család vagy baráti társaság számára, ha nem egy izgalmakkal és kalandokkal teli szabadulás?

 

A szabadulós játék ajándékutalvány remek meglepetés lehet bárki számára. Utalványaink bármely Locked Room vagy Aroom játékra érvényesek. Az ajándékozott a számára legszimpatikusabb szabadulószobát választhatja ki 11 játékunk közül erősség és tematika alapján. Ami pedig a legjobb, hogy el sem kell mozdulni a kényelmes kanapéról! A vásárlás otthonról, online formában is intézhető. Csak annyi a dolgod, hogy kiválasztod hány főre szeretnél utalványt vásárolni (vagyis hányan szeretnétek majd játszani) és már kész is. Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy hányan lesztek, vásárolj tetszőleges létszámra, ha pedig többen érkeznétek, akkor a foglalásnál online, vagy a játék alkalmával a helyszínen van lehetőség a különbözet kifizetésére. Az otthon kinyomtatható utalvány mellé pedig van lehetőség ajándékdobozt is vásárolni, amely idén megújult formában ékesítheti a karácsonyfa alatt sorakozó meglepetések sorát. Ráadásul ajándékutalványaink most rendkívüli, kedvezményes árakkal kaphatók az adventi időszakban! Ne halogasd tovább a karácsonyi ajándékok beszerzését, vásárolj felejthetetlen szabadulós élményt most, akár 3000 forintos kedvezménnyel Budapest legjobb szabadulószobájába!


Az akciók azonban nem csak az ünnepekre szólnak. Továbbra is várunk Titeket minden hétköznap 15%-os kedvezménnyel a megjelölt szobáinkba egész decemberben! Foglaláskor használjátok a DECEMBERWEEKDAY kuponkódot, mellyel többek között a Motel, a Kalózhajó vagy a Seven Hill szobánkat is lejátszhatjátok. Az akció hétfőtől péntekig, csak a megjelölt szobákra érvényes és más kedvezménnyel nem vonható össze.