Megérkezett a legújabb AROOM küldetés!

Az új szabadulós kalandjáték, ami a Király utcai Aroom helyszínen található, talán az eddigi legizgalmasabb kalandot ígéri az egész családnak.

 2024. febr. 13. 13:31:53

Elég bátrak vagytok az új kalandokhoz?


A valaha épült legnagyobb léghajó utolsó újára indul és ez egy tökéletes alkalom, hogy megszerezzétek az indiai Maharadzsa lányának hozományát. Úgy hírlik, hogy a vendégek az esti ceremónián fognak ünnepelni, a kérdés így már csak egy: Összeszedtétek a bátorságotokat, hogy a vihar közepén belopakodjatok a kincsért?
Reméljük már ismerős a történet, hiszen a várva-várt Sky Heist szobánk leírásából idéztünk. Az új szabadulós kalandjáték, ami a Király utcai Aroom helyszínen található, talán az eddigi legizgalmasabb kalandot ígéri az egész családnak. Nem csak a tematika, de a szoba izgalmas látványvilágának és feladatinak tervezésekor is figyelembe vettük a gyerekeket is. Szeretettel várunk legújabb családbarár szabadulószobánkba! 


A jó hírekből sosem elég! cool


Ha minimum 5 játékosból áll a csapatod és használjátok az „5000” kupont, 5000 forintos kedvezménnyel szabadulhattok hétfőtől csütörtökig.
Miért hozd el a családot szabadulni májusban is? 5 tény, ami garantáltan meghozza a kedvetek!


1)      Egy biztonságosan izgalmas program kisgyermekek számára is

Semmi ijesztegetés, csupa szórakozás. Szobáink nagy része nem tartalmaz kiugró figurákat, hirtelen hanghatásokat, amik megijeszthetné őket, ha esetleg valamelyik mégis, arról a szoba leírása tájékoztat. Kifejezetten családoknak való szobáink például a Motel, Kalózhajó, Sky Heist.

2)      Plusz tudás nem szükséges

A feladatok megoldásához semmi kiegészítő tudás nem kell, hiszen minden nyom a szobában olvasható, kitalálható, összerakható.

3)      Más perspektíva a családon belül
Felnőtt fejjel már hajlamos az ember túlkomplikálni a legegyszerűbb feladatokat is, mondván „mindenre fel kell készülni”. A gyermekekben még van egyfajta naivitás, ami sok feladatnál előnyre válhat.


4)      Egy szuper lehetőség megismerni a másik logikáját

Feladatokat oldanál meg inkább? Nincsen baj, mert biztos van a családból egy vállalkozó szellemű, aki inkább keresgélni, mászkálni szeret. Mindenki jó valamiben és a család egy tökéletes példa egy sokszínű, összeszokott csapatra. A megfelelő kommunikáció által érvényesülhetnek a különböző preferenciák és hatalmas élménnyel gazdagodhattok.

5)      Összekovácsolja a csapatot
A rohanó hétköznapokban nehéz egy-két szabad órát találni, nemhogy abban az időben valami minőségi programot csinálni. A szabadulós játék egy biztos pontot, amit lehet közösen várni és már maga a várakozással teli időszak is izgalmas tud lenni.

Már foglalható!