Nincs is jobb mulatság az érettségi szünetre

Diák és páros kedvezmény egész májusban

 2024. febr. 13. 13:45:43

Bár a május sok gimnazista diák számára az érettségi időszak jöttét jelenti, ez még nem azt jelenti, hogy nem lehet a szórakozásra is időt szánni. Használjátok ki az érettségi szünetet és játszatok Budapest legjobb szabadulószobájában! Locked Room helyszínünkön 6 míg az Aroomban jelenleg 5 fantasztikus, kalandos tematikájú szobával várunk benneteket. 

A tavasz azonban nem csupán az érettségizőknek kedvez plusz szabadidővel, de az egyetemistáknak is. Hasonlóan a végzős gimnazistákhoz, az egyetemistákra is ráfér a pihenés két vizsga között. A szabad órákat pedig nem is lehetne jobban kihasználni, mint egy izgalmas szabadulással, ami nem csupán kikapcsolódásként szolgál, de az agyat is beindítja és megmozgatja.

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, a szabadulás öröme akár egy egész osztály számára is tökéletes program lehet. Hétköznaponként akár 5 vagy 6 szobában is kipróbálhatjátok magatokat és megmérkőzhettek, hogy ki a legjobb szabaduló csapat az osztályban. Legyetek akár 20-an vagy 35-en, 11 szobánk tökéletes helyszínt nyújt bármilyen osztálykirándulásnak.

Gyertek el hozzánk hétfő és csütörtök között, a foglalásnál pedig használjátok a STUDENT kódot, amely 20% kedvezményt biztosít a játékotokra.

 

A tavasz nem csak a diákoknak, hanem a pároknak is kedvezően zárul. Gyakori tévhit, hogy ketten nem lehet szabadulni vagy legalább is hátrányt jelen a kis létszám. A játék sikeressége azonban nem attól függ, hogy hányan vagytok a csapatban, sokkal inkább a kommunikáción és az összeszokottságon. Bizonyítsátok be, hogy a kevesebb néha több, és hogy ketten is képesek vagytok akár még rekordot is dönteni! Foglaljatok hétfő és csütörtök között a COUPLE kóddal, hogy 2500 forint kedvezmény üsse a markotokat.

 

Ajánlataink más kedvezménnyel nem összevonhatók és csak hétfő és csütörtök közötti játékok foglalására érvényesek!