Osztálykirándulás - Sikerélmény minden iskolásnak!

Akció, kaland, izgalmas kihívás és felejthetetlen élmények! 14 lenyűgöző szabadulószoba - Garantált szórakozás az egész osztálynak. Kedvező áron, /FŐ alapú árazással.

 2024. jún. 6. 8:50:56

Osztálykirándulás - Sikerélmény minden iskolásnak!

Akció, kaland, izgalmas kihívás és felejthetetlen élmények!

Az iskolai tanév egyik legjobban várt eseménye az osztálykirándulás. Ez az alkalom, amikor a diákok kiszabadulhatnak a tantermek falai közül, és együtt élhetnek át izgalmas kalandokat. Ha szeretnél igazán emlékezetes programot szervezni, amely nemcsak szórakoztató, de fejlesztő hatású is, akkor a Locked Room és az AROOM szabadulószobái a legjobb választások!

14 lenyűgöző szabadulószoba - Garantált szórakozás az egész osztálynak

A Locked Room és az AROOM összesen 14 különböző szabadulószobával várja a diákokat, ahol párhuzamosan több csapat egyszerre is játszhat. Ezáltal összesen akár 100 iskolást is vendégül tudunk látni egy időben, így nem kell attól tartani, hogy bárki kimaradna a mókából. Minden szoba egyedi témával és kihívással rendelkezik, így minden diák megtalálhatja a számára legérdekesebbet.

Kísérő pedagógusok ingyen játszhatnak

A kísérő pedagógusok számára is izgalmas lehetőséget kínálunk, hiszen ingyenesen játszhatnak a diákokkal együtt. Ez nemcsak költséghatékony megoldás, de lehetőséget nyújt a tanároknak, hogy közelebb kerüljenek diákjaikhoz, és együtt éljenek át felejthetetlen élményeket.

Egy órás játékos próbatétel minden iskolás számára

A szabadulószobák egy órás játékidővel várják a diákokat, ahol logikai és ügyességi feladatokat kell megoldaniuk, hogy kijuthassanak a szobából. A csapatmunka és az együttműködés elengedhetetlen a sikerhez, így a program nemcsak szórakoztató, de fejleszti a diákok problémamegoldó képességét és kreativitását is.

Hosszabb programok és szobacserék lehetősége

Ha egy óránál hosszabb programot szeretnél, arra is van lehetőség! Szobacserékkel a csapatok több különböző pályát is kipróbálhatnak, így az első játék után egy rövid szünetet tartva, még egy kalandjátékon vehetnek részt. Ezáltal még több izgalmat és kihívást élhetnek át a diákok.

Kedvezményes játéklehetőség osztálykirándulásokhoz

Osztálykirándulás esetén PER FŐ alapú kedvezményes játéklehetőséget biztosítunk. Így a diákok kedvező áron élvezhetik a szabadulószobák izgalmait. Emellett nagy létszám esetén a nyitvatartásunktól eltérő, délelőtti játéklehetőség is szervezhető, hogy mindenki részt vehessen a programon.

Miért válaszd a Locked Room és az AROOM szabadulószobáit?

  • Garantált szórakozás és sikerélmény: Minden diák számára izgalmas és emlékezetes élményt nyújtanak a szabadulószobák.
  • Csapatmunka és együttműködés fejlesztése: A játékok során a diákok megtanulnak együtt dolgozni, ami erősíti az osztály közösségét.
  • Biztonságos és felügyelt környezet: Tapasztalt játékmestereink biztosítják a diákok biztonságát és a játék gördülékeny lefolyását.
  • Rugalmasság és kedvezmények: Kedvezményes árak, ingyenes részvétel a pedagógusoknak, és lehetőség a délelőtti időpontokra is.

Foglalj most!

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy az osztálykirándulás felejthetetlen élmény legyen minden diák számára! Látogass el a Locked Room és az AROOM weboldalára, és foglalj időpontot még ma!

Locked Room és AROOM - Az élmények világa vár rád!