Pénteken (06.19-én) Újranyit a Locked Room is!

A Locked Room Budapest újra megnyitja kapuit és várja a talpraesett dektetívek, önjelölt nyomozók érkezését. Válassz egyet a neked legszimpatikusabb igazi thriller szobánkból és kezdődhet a versenyfutás az idővel!

 2020. jún. 17. 20:32:44

A Locked Room Budapest újra megnyitja kapuit és várja a talpraesett dektetívek, önjelölt nyomozók érkezését. Válassz egyet a neked legszimpatikusabb igazi thriller szobánkból és kezdődhet a versenyfutás az idővel! 

Mivel várunk titeket? 

- Teljesen biztonságos, fertőtlenített váró és játéktermekkel

- Óriási nyitó akcióval, hogy még többet játszhassatok

- Vadonatúj hang és fény effektekkel minden játéban

- Hamarosan debütáló Heisenberg Project szobával 

Foglaljatok egy szabadulószobát akár a Locked Room-ban vagy az AROOM-ban és mi plusz egy játékot ingyenesen biztosítunk! A kedvezmény minden játékra érvényes a Deadland és a Project Heisenberg játékok kivételével és visszavonásig tart. Ha foglaltatok és lejátszottátok a játékot, a helyszínen egy ugyanolyan értékű vouchert adunk a  ami akár azonnal, de később is (legfeljebb 6 hónapig) felhasználható egy ingyen játékra!  Játsszatok újra, biztonságosan, maximális biztonsági óvintézkedések mellett! (Az akció visszavonásig tart, más kedvezménnyel nem összevonható és kuponos vagy utalványos foglalások esetén nem érvényes)