A játékról

Az AROOM legújabb játékában most rablók bőrébe bújhattok. Szerezzétek meg a Maharadzsa féltve őrzött kincsét! A helyszín egy gyönyörű léghajó belseje. Haladjatok a raktárból, kabinokon át egészen a pilótafülkéig, ugyanis ott lett elzárva a drágakövekkel teli ládika. Az utasok mind az ünnepélyes vacsorán vesznek rész, így talán senki sem zavar meg majd titeket. A közeli vihar is segít elfedni lépteitek zaját. Ha megszereztétek a kincset, oldjátok fel a vészkijárat zárját és irány vissza a raktárba, ugyanis onnan vezet a létra lefelé, a léghajó aljára csatolt kis repülőgéphez, amivel majd meglóghattok.

Lenyűgöző látványvilág és változatos feladatok várnak! A játék ugyan a nehezebbek közé tartozik, de bátran javasoljuk családoknak és a legfiatalabbaknak is!

A Sky Heist különös figyelmet kapott a tervezői csapattól, ugyanis ez a jubileumi, 25. - igen, ez nem elírás - a huszonötödik játékunk! Büszkék vagyunk arra, hogy a világ egyik legelső szabadulósjáték szolgáltatójaként folyamatosan, már 10 éve a legszínesebb és legnagyobb választékot kínáljuk vendégeinknek. Te hány szobánkat játszottad már?

Játék nehézsége

Időtartam

60 perc

Helyszín

AROOM Budapest

Nyelv

hun/eng

Árazás

icon

2 játékos

~ 9000,-
/fő

icon

3 játékos

~ 7000,-
/fő

icon

4 játékos

~ 5750,-
/fő

icon

5 játékos

~ 5000,-
/fő

icon

6 játékos

~ 4670,-
/fő

Időpont foglalás


Foglalás adatainak megadása

Számlázási adatok megadása