Szabaduljatok az eső elől hozzánk!

Térj be hozzánk és játssz Budapest fantasztikus szabadulós játékaiban

 2024. febr. 13. 13:46:30

Szabaduljatok az eső elől hozzánk!

 

A mozgás ősszel is elengedhetetlen, az idő viszont ennek nem mindig engedelmeskedik. Ilyenkor kerülnek elő a társasjátékok, amik ugyan az agyat megtornáztatják, de ha valami egész testet átmozgató tevékenységet szeretnénk, nem a legjobb opció. Hogyan is lehetne összekötni a két programot? Tökéletes lehetőség a családnak egy szabadulós játék!

Térj be hozzánk! Fantasztikus szabadulószobákkal és ingyen finom meleg kávéval, teával várunk.

 Ugyan az iskola már egy hónapja tart, a diákok még mindig kedvezményekben részesülnek. Ha a csapat 50%-a fel tud mutatni egy-egy érvényes diákigazolványt, 20%-kal olcsóbban szabadulhat. Jól hangzik, ugye?

Ez még nem minden!

Októberben is rengeteg meglepetéssel kedveskedünk. Hagyd magad mögött a munkai stresszt és kapcsolódj ki hétköznap nálunk. Most extrán megéri hétfő és csütörtök között jönni, mert a „SPECIAL OFFER” matricával jelölt szabadulós játékainkra hétfőtől péntekig 15% kedvezmény jár az „OCTOBERWEEKDAY” kód felhasználásával. Engedd el magad 1 órára, hagyj kint mindent, ami miatt aggódsz és szabadulj a barátaiddal. A különböző látványelemekkel és hanghatásokkal felépített szobában garantáltan ki tudsz majd kapcsolódni!

A halloween talán elfeledteti velünk, hogy a karácsony is rohamosan közeleg. Eleged van a hatvanadik tusfürdő csomagból és valami különlegeset adnál inkább szeretteidnek? Sosincs elég korán az ajándékozáshoz és az ünnepléshez! Használd ki a Christmas Early Bird akciónkat, aminek keretén belül kedvezményes áron veheted meg a fa alá való ajándékutalványt!

A kedvezmények csak hétfő és csütörtök közti időszakban vehetők igénybe a megfelelő kuponkódokat felhasználva. 

Foglalj most!