Szabadulószoba Ajándékutalványok és Ajándékdobozok

Avagy, nyakunkon az ünnepek! Vásárolj Szabaduló Szoba Ajándékutalványt!

 2024. febr. 13. 13:38:23
Kedves Szabadulóművészek! 
Ahogy az a címből is kiderül, hamarosan újra beköszönt az ünnepi szezon. Lassan a bevásárlóközpontokban is felkerülnek az első indokolatlan karácsonyfák és indul is az All I want for Christmass is you végtelenítve, igen már így október elején! 
Miért van ez? Minden évben már ilyenkor terítékre kerülnek a karácsonyi ajándék ajánlatok, a cégek már a legkülönbözőbb termékekkel bombáznak minket!  Szabályos karácsonyi ajándékötlet dömping alakul ki mindenkinek az emailei között. 
Nagy részben ez annak tudható be, hogy a vásárlók 21% már ebben a hónapban letudja az ajándékutalvány vásárlását, hogy ezzel is elkerülje az ünnepi örületet. Aki már járt bevásárlóközpontban decemberben az biztosan tudja miről van szó. 
Nem tehetünk mást tehát mi sem, mint hogy felugorjunk erre a fék nélküli vagonra, és segítsünk pár karácsonyi ajándékötlettel azoknak, akik ennyire (bölcsen) előre gondolkodnak. 
Kedves játékosainkank, idén a teljesen új köntöst kapott szabaduló ajándékutalványt, illetve a tavaly karácsonykor osztatlan sikert arató ajándékdobozokat ajánljuk.  
Mi az újdonság ezekben a szabaduló élmény utalványokban? 
Először is nézzük a Locked Room Ajándékutalványt: 
Tavalyhoz képest, idén már kiválaszthatod, hogy hány főre akarod pontosan ajándékozni, a szabadulós élményt. 
RÁADÁSUL, pluszban még ki is választhatod, milyen designt szeretnél az ajándékra nyomtatni, ezzel is személyessé téve az ajándékodat. 
Ezekhez a szabadulós élményekhez különböző bombasztikus ajánlatokat is találhatsz ezen a LINKEN
Másrészt, ott vannak a tavaly óriási sikerként robbanó Ajándékdobozaink. 
A szabadulás élménye ugyanaz maradt, viszont ami különválasztja az ajándékutalványt és az ajándékdobozt az nem más, mint a doboz maga! 
Ha ezt választod, akkor nem kell kinyomtatni a szabaduló élmény utalványt és egy szép borítékba rakni, hanem egy teljesen (kulcsara) kész karácsonyi ajándékot kapsz, amit már csak oda kell adnod az ajándékozottaknak. 
Mi a különlegessége ennek az Ajándékdoboznak? 
Természestesen ez is tartalmazza az akármelyik szabadulószobára beváltható élmény vouchert, ám azt akartuk, hogy legyen valami hasonló, mint gyerekkorunk kedvenc hétköznapi boldogság töltete a Kinder Tojás. :) 
3 az 1 - ben! Ajándék, meglepetés és ugye a csoki. 
Na már most ezt az ötletet követve nálunk is ugyan ezt akarja elérni az Ajándékdobozunk. (Sajnos csoki nélkül) 
- Megkapod a szabadulás élményét.
- Emelett minden doboz tartalmaz egy titkos kulcsot.
- Ez a kulcs pedig nyitja majd a meglepetések dobozát, amivel az ajándékozott kihúzhat egy extra ördöglakatot. 
Szerencsére, ahogy mondtuk, előző évben már nagyon sokan választották ezt az opciót és nagyon pozitívak voltak a visszajelzések.
Ezeket a Locked Room Ajándékdobozokat megvásárolhatják kollégáinktól az AROOM Király utcai vagy a Locked Room Székely Mihály utcai helyszínen. 
Ezek tehát a választható opciók erre az ünnepi szezonra! 
Kiknek ajánljuk? 
Akárki, aki inkább élményt szeretne ajándékozni, nem pedig melegszendvics sütőt. (A szerkesztő reméli, hogy ő idén viszont azt kap) 
Baráti társaságoknak, illetve családtagoknak is pont emiatt kiválló ajándék ötlet, hiszen a csapatmunka összekovácsolja a szabadulós csapatot, együtt kell ötletelgetni, feladatokat megoldani.  A kiváló szórakozás garantált! 
Céges karácsonyra is tökéletes ajándék. Manapság sok cégben elfogadott dolog a secret santa, magyarul a titkos mikulás ajándékozás. Ha pont kihúztad azt a srácot marketingről, akivel egész évben 2 szót nem beszéltél akkor, nem kell a kedvenc hobbiját, érdeklődési körét megtippelned, miközben nyálazod át a facebook oldalát. 
TUTI, hogy szabadulni akármikor szeretne elmenni barátaival, családjával. Nagy eséllyel már volt ilyen prograrom és imádja, jobb esetben még soha nem volt, és akkor te lehetsz az akinek hála megtalálta új kedvenc hobbiját.  Természetesen kacsinthatsz is rá egyett az ajándékutalvány átadásakor, hogy te tudsz is valakit aki szívesen elmenne vele! 
Azért azt se felejtsük el, hogy végtére is még csak október van, szóval, ha te pont nem abba a 21% - ba tartozol, aki szereti gyorsan letudni a karácsonyi ajándékok beszerzését, akkor is tökéletes lehet akár szülinap, névnap alkalmából meglepni szeretteinket egy nem hétköznapi szabaduló élménnyel. 
Na igen, ez eddig tiszta sor, de miért pont a Locked Roomot válasszam? 
Természetesen, szimplán azért, mert TI, a játékosok szerint, mind a Locked Room, mind az ARoom nem csak, hogy jó szabadulós programok, hanem egyenesen a legjobbak. 
Ha az ARoom - ba váltják be az ajándékutalványokat, akkor Budapest legjobb szabadulószobáit próbálhatják ki: 
  • Kalózhajó 
  • Metró
  • Az Escobár Ház
  • A Bankrablás 
Budapesten a megtisztelő 1. helyezést foglaljuk el a Tripadvisoron, ami azért is nagy szám, mert ebben a kategóriában 225!!!! versenytársat legyőzve sikerült olyan élményt nyújtani a játékosoknak ami, kezdőktől profikon át mindenkinek nagyon bejött. 
A Locked Room is hasonló cipőben jár és még az itteni szabadulós játékainkkal is egyedül az Aroom játkai vetekszenek, mert a 2. pozició is bizony nálunk landolt. 
Itt ezek közül a szabadulószobákból választhattok: 
  • A Sorozatgyilkos
  • A Zodiákus Gyilkos
  • Seven Hill
  • Motel 
  • Bunker Heist 
  • ÚJ!! Heisenberg Project 
Tehát összegezve, a szabaduló ajándékutalvánnyal eljuthattok akármelyik kiválasztott kalandotok kellős közepére. 
Szerezd be te is mihamarabb az idei ünnepek sztár karácsony ajándékát és arasd le a babérokat. 

A Locked Room Csapata 

link-katalogus