Szeptemberi Locked Room Hírek

Rendhagyó cikkünk, hírek, újságok, ajánlatok és egyéb érdekességek.

 2020. szept. 11. 13:11:00

Kedves Szabaduló Művészek! 

 
Itt van az ősz, itt van újra. Reméljük mindenkinek fergetegesen telt a nyara és a körülményekhez képest ki tudta magát pihenni! 
 
Szerencsére, a kaland iránti csillapíthatatlan vágyatokat ezen a nyáron is szabadjára engedtétek, és sokan jöttetek hozzánk kipróbálni valamelyik szabadulószobánkat.  Köszönjük mindenkinek, hogy nálunk játszottatok! A jövőben is azon leszünk, hogy Budapest legjobb, legmeghökkentőbb, kalandokkal telepakolt, tematikus szabadulós játékait hozzuk el nektek!
 
Kétség nem fér hozzá, hogy az Egyet Fizet Kettőt kap akció osztatlan sikert aratott a köreitekben, hiszen a hét minden napján nagyon sokan jöttetek el, hogy könnyebb-nehezebb szabadulószobáinkban probára tegyétek magatokat és csapatotokat. Ezt ezerszer is köszönjük. 
 
Ezúttal szeretnénk hivatalosan is bejelenteni, hogy ez az eddig soha nem látott Locked Room akció most szögre akasztja a kulcsot és szeptember 11-től megszűnik. 
 
Mit jelent ez? 

Az eddigi megvásárolt utalványokat a lejárati ideig természetesen továbbra is felhasználhatjátok, viszont szeptember 11-től kezdődően ez az akciónk már nem érvényes a további foglalásokra. 
 
De nem kell aggódni, továbbra is azon leszünk, hogy a lehető legjobb akciókat találjuk ki nektek! Szóval továbbra is figyeljétek a szociális média felületeinket, mert hamarosan jönnek az újabb meglepetések. 
 
További érdekességek az AROOM és a Locked Room műhelyeiből:
 
Örömünkben majd kiugrunk a bőrünkből, hiszen mind a két helyszínünk elnyerte a Tripadvisor Travellers Choice díjat, amivel a világ top 10%-ban lévő szolgáltatóit díjazzák.  Ebben nem kis segítségünkre voltatok TI! Ti, akik olyan sok kiváló és szívmelengető értékelést írtatok nekünk, hogy egyből a sztratoszférába lőttetek minket. Ezért is millió köszönet!
 
Zárásként pedig csak annyi, hogy gőzerővel dolgozunk a Deadland játékunkon! Hamarosan jelentkezünk a részletekkel!

Addig is, legkiválóbb tisztelettel, 
 
A Locked Room csapata 
footer