Újdonság! Rendezvényterem foglalható az AROOM-ban!

Születésnapi buli helyszínt keresel a gyerekeknek? Tortás szabadulószobás születésnap, gyerekekre hangolt szabadulószobákkal? Vagy lánybúcsú a Dream House-ban? Csapj le rá most!

 2024. máj. 31. 11:21:18

Újdonság! Rendezvényterem foglalható az AROOM-ban! 

A céges csapatépítések és baráti összejövetelek során mindig fontos, hogy egyedi, izgalmas és minőségi programokat találjunk. Az AROOM és a Locked Room szabadulószobái nemcsak Magyarországon, de nemzetközi szinten is elismertek. Kiváló hírnevünk és professzionális szolgáltatásaink garantálják, hogy minden látogatónk felejthetetlen élményben részesüljön.

Miért Válassz Minket?

Kiváló Hírnév és Értékelések Az AROOM és a Locked Room számos díjat és elismerést kapott a szabadulószoba iparágban. Innovatív szobáink és kreatív történeteink révén a legjobb szórakozást nyújtjuk látogatóinknak.

Profi Szobák és Magas Minőség Szobáinkat profi tervezők és játékvezetők alakítják ki, biztosítva a legmagasabb színvonalat és minőséget. Minden részlet gondosan megtervezett, hogy a játékosok teljes mértékben elmerülhessenek a történetekben és kihívásokban.

Biztonságos és Elismert A biztonság elsődleges fontosságú számunkra. Minden szobánk megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak, így a játékosok biztonságban élvezhetik a kalandot. Emellett számos szakmai elismerést kaptunk a biztonság és a szolgáltatás minősége terén.

Kiváló Színvonalú Játékvezetés Tapasztalt játékvezetőink mindig készen állnak arra, hogy segítsenek a játékosoknak, és biztosítsák, hogy mindenki a legjobb élményt kapja. Játékvezetőink barátságosak, profi hozzáállásúak és jól képzettek.

Extra Szolgáltatásaink

Ingyen Kávé A látogatók ingyen kávéval frissíthetik fel magukat a játék előtt vagy után.

Üdítő Csomagok Lehetőség van különböző üdítő csomagok vásárlására, hogy a játék még kellemesebb legyen.

Privát Terem Foglalás Ha szeretnéd, privát termet is foglalhatsz a szabadulószoba utáni idősávra, ahol zavartalanul tölthettek el nálunk időt barátaiddal vagy kollégáiddal.

Exkluzív Helyszín Bérlés Akár az egész helyszínt is kizárólagosan lefoglalhatjátok, hogy teljes mértékben a tiétek legyen a tér a játék idejére.

Rendezvénytermünk – Tökéletes Helyszín Privát Eseményekre, Tortás születésnapok rendezésére

Rendezvénytermünk remek helyszíne a privát eseményeknek, legyen szó kisebb csapatépítőkről, születésnapokról vagy leánybúcsúkról. A terem felszereltsége magában foglalja:

  • Vízzel és Kávégéppel – frissítő italok állnak rendelkezésre a nap folyamán.
  • Feltöltött Minibár – válogatott üdítők és snackek várják a vendégeket.
  • Nagy TV és Retro Játékgépek – ezek az eszközök fokozzák az élményt és szórakoztatják a résztvevőket.
  • Privát WC – a maximális kényelem érdekében.
  • Extra Szolgáltatások – külön kérésre további szolgáltatások is igénybe vehetők.

Rendezvénytermünket már egy játék foglalása mellé is igényelheted kedvező áron. Foglald le legújabb szobánkat, a Dream House-t, és válaszd mellé különtermünket kedvezményes áron!

Kérj ajánlatot most a Csapatépítés form segítségével! Gyorsan válaszolunk!

Az AROOM és a Locked Room tökéletes választás céges csapatépítésekhez, baráti társaságoknak vagy bármilyen különleges alkalomra. Kiváló hírnevünk, magas minőségű szobáink és profi játékvezetésünk révén garantált a felejthetetlen élmény. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, foglalj még ma!

Lépj velünk kapcsolatba, és fedezd fel a szabadulószobák varázslatos világát!