Újra elkezdődött a suli, a szórakozás azonban nem ér véget

Szeptembertől diákkedvezménnyel vár a Locked Room és az AROOM

 2024. febr. 13. 13:42:28

Újra elkezdődött a suli, a szórakozás azonban nem ér véget

Szeptembertől diákkedvezménnyel vár a Locked Room és az Aroom

Ismét beköszöntött az ősz, ezzel együtt pedig az iskolák kapui is újra megnyíltak. Szeptember elsején több millió diák foglalta el helyét az iskolapadban, miközben szomorúan konstatálták, hogy ezennel befejeződött a vakáció. Bár a tömérdek órák és a megannyi házi feladat mellett valóban lényegesen csökken a szabadidő, még nem kell búcsút inteni a szórakozásnak! A Locked Room és az Aroom idén ősszel diákkedvezménnyel várja a tanulókat! Amennyiben a csapatban legalább két fő rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal, 15% kedvezményt biztosítunk a játék árából. Ebédszünetben, iskola után vagy akár az esti tévénézés helyett most itt az idő, hogy testvéreddel, barátaiddal vagy osztálytársaiddal elvesszetek egy olyan világban, ami egy órára garantáltan elfeledteti Veletek a rossz időt és az iskola fáradalmait.A foglalásnál használd a STUDENT15 promókódot!

Amennyiben pedig szeptember 13-ig jönnétek játszani, ne hagyjátok ki a lehetőséget még egy utolsó Bankrablásra, melynek során nem kevés aranyrúd ütheti a markotokat... ha elég ügyesek vagytok. A bank külsőre elhagyottnak és romosnak tűnhet, az évek óta üresen álló épület azonban még mindig riasztóval és lézeres kapukkal védett, mely be van kötve a rendőrségre. Minden gyanús aktivitás lebukáshoz és így a küldetés végéhez vezethet. Ha azonban sikerül kiiktatni a biztonsági rendszert, megkezdődhet az igazi küldetés: a bank páncéltermének kiürítése.

Bár a bankunkat már nem sokáig van lehetőség kirabolni, amint örökre bezáródik a páncélterem ajtaja, Szellemkastélyunk várkapui azonban megnyílnak. A sötét erdő mélyén álló ódon kastély termei megannyi titkot őriznek. Rég nem járt már bennük idegen, a váratlan vendégek látogatásának pedig lehet, hogy lesz, aki nem örül majd. A Ghost Castle egyik kedvenc gyerekkori társasjátékunkat kelti majd életre, amely megannyi kihívással várja majd a bátor kalandorokat.

Online foglalás esetén használjátok a STUDENT15 kódot és játszatok velünk! (A kedvezmény szombati napokon nem vehető igénybe, és más ajánlattal nem összevonható!)