Vakáció a Locked Roomban

DIÁK KEDVEZMÉNY EGÉSZ NYÁRON

 2023. jún. 13. 14:09:16

Vakáció a Locked Roomban

DIÁK KEDVEZMÉNY EGÉSZ NYÁRON

 

Eljött hát a várva várt idő, amelyre már szeptember óta vár minden diák: a vakáció! A nyári szünet két és fél hónap szabadságát megannyi programmal lehet kihasználni. A végeláthatatlan strandolások, a balatoni lángos evés és a megunhatatlan fesztiválozás közepette hagyjatok időt egy felejthetetlen szabadulásnak is! Használjátok ki ezt az időt és játszatok Budapest legjobb szabadulószobájában! Locked Room helyszínünkön hat, míg az Aroomban jelenleg öt fantasztikus, kalandos tematikájú szobával várunk benneteket. 

 

A szabadulás élménye nem csupán kikapcsolódásként szolgál, de az agyat is beindítja és megmozgatja. Így nem kell attól félni, hogy a szülők egész nyáron csak a lustálkodásnak lesznek a szemtanúi. Sőt, hogy bizonyítsátok mennyire rátermettek vagytok és milyen éles az eszetek, hozzátok magatokkal családotokat is és induljatok neki együtt a kalandnak. Ha pedig pont néhány szülőmentes órára vágytok, szedjétek össze a legokosabb és legbátrabb haverjaitokat és szabaduljatok ki nemcsak a szobáinkból, hanem az otthon fogságából is!

 

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég, a szabadulás öröme akár egy egész osztály számára is tökéletes program lehet. Hétköznaponként akár 5 vagy 6 szobában is kipróbálhatjátok magatokat és megmérkőzhettek, hogy ki a legjobb szabaduló csapat az osztályban. Legyetek akár 20-an vagy 35-en, 11 szobánk tökéletes helyszínt nyújt bármilyen osztálytalálkozó vagy nagyobb baráti társaság számára.

 

Gyertek el hozzánk hétfő és csütörtök között, a foglalásnál pedig használjátok a STUDENT kódot, amely 20% kedvezményt biztosít a játékotokra.

 

A június azonban nem csak a diákoknak, hanem a pároknak is kedvez. Gyakori tévhit, hogy ketten nem lehet szabadulni vagy legalább is hátrányt jelent a kis létszám. A játék sikeressége azonban nem attól függ, hogy hányan vagytok a csapatban, sokkal inkább a kommunikáción, az összeszokottságon és a kiváló csapatmunkán. Bizonyítsátok be, hogy a kevesebb néha több, és hogy ketten is képesek vagytok akár még rekordot is dönteni! Foglaljatok hétfő és csütörtök között a COUPLE kóddal, hogy 2500 forint kedvezmény üsse a markotokat.

Foglalj most! 

 

Ajánlataink más kedvezménnyel nem összevonhatók és csak hétfő és csütörtök közötti játékok foglalására érvényesek!