Valentin egész hónapban

Exkluzív páros ajánlat és kedvezmény egész februárban

 2024. febr. 13. 13:45:15

Ha február, akkor Valentin. A szerelmesek ünnepe igaz csupán egyetlen nap, ugyanakkor a mámor érzése ilyenkor egész hónapban körülvesz bennünket. Az évnek ebben a szakaszában megannyi lehetőség kínálkozik a párok számára: gyertyafényes vacsorák, romantikus filmnézések a kanapén és természetesen egy izgalmakban gazdag páros szabadulás Budapest legjobb szabadulószobájában!

 

Lehet, hogy elsőre nem ez tűnik a legideálisabb randevúnak, mi azonban úgy hisszük, hogy ennél tökéletesebb programot ki sem lehetne találni egy pár számára. A játék során olyan oldaláról ismerheti meg az ember társait, amelynek létezéséről korábban talán nem is tudott. A szabadulás nem csupán felhőtlen szórakozás, hanem idegörlő verseny az idővel. Ezek furcsa ötvözete nem várt szituációkat teremt, melyek során olyan képességeink is felszínre kerülhetnek, melyek addig megbújtak a felszín alatt. Éppen ezért a szabadulás nem csak első randevúnak, de akár egy házassági évforduló megünneplésére is remek programválasztás. Ha pedig eddig még nem voltatok a pároddal közösen szabadulni, itt a remek lehetőség! Gyere és randizzatok nálunk egész februárban most akciós áron. Hozd el a párodat hétfő és csütörtök között, és bármely játékunkat most kedvezményesen játszhatjátok le! Használjátok a VALENTINE kódot az online foglalás során, majd élvezzétek a valaha volt legjobb randitokat Budapest legjobb szabadulószobájában. Ha ebben a hónapban nincs lehetőségetek meglátogatni minket, viszont mindenképpen ki szeretnétek próbálni milyen is a közös szabadulás, ne csüggedjetek! Februárban különleges ajándékutalványokkal is kedveskedünk a szerelmeseknek. Exkluzív ajándékutalványaink hétfő és csütörtök között válthatók be bármely szobánkra egy év felhasználási idővel 2 fő vagy, ha páros randira jönnétek, 4 fő számára.

 

Mielőtt pedig azt hinnétek, hogy az egyedülállókról megfeledkeztünk, aggodalomra semmi ok! Ragadd meg legjobb barátaidat és játsszd le hétfő csütörtök között Kalózhajó vagy Sevenhill szobánkat most 20% kedvezménnyel. Foglalásnál használd a FEBRUARY kódot és élvezd ki Te is mindazt a szabadulós mámort, amit a szerelmesek.

Foglalj most! ITT

A VALENTINE és a FEBRUARY kedvezményünk más ajánlattal nem vonható össze, és csak hétfő és csütörtök közötti intervallumban használható fel.