Védettségi igazolvány nélkül is játszhattok!

Szabadulószobáink továbbra is mindenki számára védettségi igazolvány nélkül látogathatók!

 2024. febr. 13. 13:41:38

Szabadulószobáink továbbra is mindenki számára védettségi igazolvány nélkül látogathatók! 

A kormányrendelet egyértelműen fogalmaz azokról a helyekről, amiket csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni, mint például az éttermek belső területei, vagy az állatkert. Azonban a szabadulószobák esetében nincs ilyen kikötés, a helyeket bárki látogathatja. Ez azzal is magyarázható, hogy az oda érkező kisebb csoportok rajtuk kívülálló személlyel nem találkoznak. Bár a szabadulószobás játék zárt helyen végzett tevékenység, a csapatok kis létszámúak és jellemzően azon tagokból állnak akikkel más körülmények között is együtt vagytok: család, barátok. 

A jogszabály értelmében a szabadulószoba nem tartozik a védettségi igazolványt megkövetelő tevékenységek közé. 

Nem kell védettségi igazolványt felmutatnia azoknak, akik a szabadulószobákban szeretnének szórakozni egyet. Ez köszönhető az előzetes regisztrációhoz kötött belépésnek és a létszámkorlátozásnak, így kisebb csoportok, baráti vagy családi társaságok biztonságosan szórakozhatnak.

Várjuk továbbra is foglalásotokat akkor is ha nem rendelkeztek védettségi igazolvánnyal. 

Védettségi igazolvány megléte nem feltétele a játékokban való részvételnek. 

Bár a szabadulószobás játék zárt helyen végzett tevékenység, a csapatok kis létszámúak és jellemzően azon tagokból állnak akikkel más körülmények között is együtt vagytok: család, barátok. 

A játékaink továbbra is a megszokott minőségben folyamatosan tisztán tartottak és fertőtlenítettek. A kézfertőtlenítés illetve a maszk viselése a közösségi területen továbbra is kötelező. 

Index.hu cikk: Nem kell védettségi igazolvány a szabadulószobákban